Mały Rynek zamienił się w wielką restaurację! W środę ruszył XVII Festiwal Pierogów w Krakowie. Przez cztery dni w centrum Krakowa będą unosić się smakowite aromaty: farszów z mięsa z dodatkiem złocistej cebulki, ze szpinaku, słodkiego sera czy borówek. Oprócz tradycyjnego kilkudniowego ucztowania i warsztatów kulinarnych na uczestników czeka też bogaty program artystyczny.
Dlaczego wszystko jest nastawione na zagranicznego bogatego turystę?
A my, Krakowianie albo przyjezdni Polacy.
WSTYDZCIE SIE !
I do Was szanowne władze Grodu Kraka też !
WYNAJEM BUDKI TO KOSZT OK 6000 PRĄD LOGISTYKA BRAK WJAZDU KOSZTÓW WYROBU I SPRZEDAŻY NIE LICZE
G
Gość
Skandal ! 2,50 zł za 1 sztukę pieroga ?
A zdarzają się nawet po 4 zł za sztukę ...
Dlaczego wszystko jest nastawione na zagranicznego bogatego turystę?
A my, Krakowianie albo przyjezdni Polacy.
WSTYDZCIE SIE !
I do Was szanowne władze Grodu Kraka też !
t
ted
niestety niesmaczne , grube ciasto , liczy się tylko kasa , kasa , kasa - zwłaszcza góralskie
S
Sokular
pierogi pewno smaczne(acz bardzo tuczące) ale baaaaaaaardzo dutkochłonne-góralki sądzą,że cepry krakowskie to Rockefelerowie i za te pierogi życzą sobie ceny wielokrotnie wyższe od kosztów ich....ulepienia.
l
loGiczny Gibon
PieroGowe trolle mają swoje święto! A miało być tak pięknie zeszłej jesieni...