FLESZ - Zima łagodna i bez śniegu?
Łącznie 10 tysięcy porcji karpia, kapusta z grochem i pieczywo – taka niespodzianka została przygotowana dla mieszkańców Krakowa.
Smażony karp w chrupiącej skórce to jedno z ulubionych dań wigilijnych. Ryby pochodzą z ekologicznych stawów z Doliny Będkowskiej. Do Krakowa przyjadą już usmażone i gotowe do zjedzenia.
Pierwszy poczęstunek odbył się w poniedziałek, 7 grudnia przed Nowohuckim Centrum Kultury.
Kolejne poczęstunki (od godz. 16.00 do 19.00):
- 11 grudnia – plac Wolnica
- 14 grudnia – Planty przy Barbakanie
- 16 grudnia – parking obok banku przy pętli tramwajowej na Kurdwanowie
- 18 grudnia – okolice Błoń
- Kraków sprzed niemal stu lat na kolorowych zdjęciach!
- Nowy sklep internetowy Magdy Gessler. Ceny zwalają z nóg. Flaczki za 50 złotych!
- Tropiki zaledwie dwie godziny drogi od Krakowa! [ZDJĘCIA]
- Organizator orgii w Brukseli poszukiwany przez policję z Wadowic?
- Mieszkania w Krakowie dla milionerów. Tak można mieszkać!
- Andrzej Duda jednym telefonem załatwił otwarcie stoków

Wideo