FLESZ - Wysoki ceny paliw. Polacy wybierają rowery

Kulinarna przeszłość i teraźniejszość stolicy Małopolski stała się tematem najnowszej książki znanych krakowian - Mieczysława Czumy i Leszka Mazana. „Smoczy apetyt” to bogato ilustrowana, niezwykła opowieść o kulinarnej przeszłości i teraźniejszości stolicy Małopolski.
Teksty autorów wzbogacone zostały felietonami m.in. Mikołaja Reya, Rafała Sonika czy Charlesa Daigneaulta. Nie zabrakło też fotografii i ilustracji, a także autorskich przepisów dla wszystkich kochających kulinarne eksperymenty. Wydawnictwo opatrzył wstępem Prezydent Miasta Krakowa prof. Jacek Majchrowski.
- Oto najbardziej nieokiełznany park kieszonkowy w Krakowie. Królują w nim... chwasty!
- Wyjątkowe i bardzo tanie domy do remontu wystawione na sprzedaż w Małopolsce!
- Ogrody Sióstr Klarysek. Zobaczcie sami, jak tam pięknie ZDJĘCIA
- Masny Ben w klubie Energy2000, czyli grube balety w przytkowickiej dyskotece
- Trasa Łagiewnicka wygląda na gotową. Kiedy pojedziemy nową drogą?
Wideo