Pod Giewontem największym zainteresowaniem cieszą się pączki tradycyjne - czyli z nadzieniem różanym i polewą lukrową. Ale jest i wiele innych smaków i z rozmaitą posypką.
Z wizytą w cukierni RZOZ w Zębie. Prowadzi ją
Andrzej Łuszczek z żoną prowadzi cukiernię w Zębie. Na Tłusty Czwartek wraz z pracownikami przygotował ponad trzy tysiące pączków w czterech samkach. W jego cukierni praca wre od długich godzin.
- 10 najpiękniejszych tatrzańskich szlaków jesienią. Tutaj warto iść
- Turyści oszaleli na punkcie tego miejsca w Tatrach. Instagram pełen zdjęć!
- Które tatrzańskie schroniska karmią najlepiej? Oceny wg Tripadvisor
- W Tatrach już czuć jesień. Zobacz pierwsze oznaki tej pory roku w górach
- Tak ćwiczą się kandydaci na ratowników TOPR. Jest ciężko!
- Tatry. Remonty szlaków idą pełną parą. To ciężka ręczna robota [ZDJĘCIA]

Wideo