https://gazetakrakowska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Trwa sezon na robienie przetworów. Za ile można kupić popularne warzywa?

(AM)
Opracowanie:
Trwa sezon na robienie przetworów. Wielu Polaków kupuje na placach targowych m.in. ogórki i pomidory, które potem lądują w słoikach. Sprawdziliśmy, ile na krakowskich targowiskach kosztują produkty na popularne przetwory. Przejdźcie do galerii zdjęć i zobaczcie sami.

FLESZ - Polacy za biedni by jeść eko

Oczywiście wciąż największą popularnością cieszy się kiszenie ogórków. Wiele osób kisi również też m.in. pomidory i paprykę. To bowiem doskonały dodatek do obiadu czy też kanapek.

Ceny warzyw w różnych miejscach mogą się bardzo różnić. Coraz więcej osób ceni sobie też produkty kupione od lokalnych dostawców.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Uroczystości w Gnieźnie. Hołd dla pierwszych królów Polski

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na gazetakrakowska.pl Gazeta Krakowska