Pyszna pasta śledziowa z trzech składników! Przepisem podzieliła się nasza Czytelniczka Maria Szymczak z Brzeska.
Składniki
- 20 dag śledzia solonego
- małe jabłko
- 3 łyżki masła
Wykonanie:
Śledzie wymoczyć, oczyścić, odfiletować i obrać z ości. Jabłko obrać, usunąć gniazdo nasienne i zemleć w maszynce wraz ze śledziem. Masło utrzeć, dodać masę śledziową i dobrze rozetrzeć. Przełożyć do słoiczka. Podawać z chlebem.
Grupę krwi u człowieka można zmienić, to przełom!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?